sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Charlotta tuli kylään

Charlotta toinen malli tupsahti näytölle Ullan sivuilta ja kolahti heti. Lankalaatikon asukit heräsivät kertomaan, että nyt yksi vyyhti löysi mallinsa. Pakkohan se sitten oli. Lanka on Villa Mokan Mokkasukka väri Pennsylvania ja melkein koko kerä meni. Tein näitä matkasukkina neuletapaamisissa ja junassa. Ohjeen seuraaminen oli kieltämättä hieman haastavaa, mutta siitäkin selvittiin. Puikkoina 2,5 mm pyöröt.


Kaunis malli ja sopii tälle langalle. Kannatti taas antaa langan päättää miksi se isona haluaa.

Kädentaitomessut olivat maalis-huhtikuun vaihteessa. Ennen messuja olin ihastellut Ravelryssä Color Affection huivimallia, joka on yksinkertaisesti nerokas. Juuri sellainen neule, jonka haluaa hurauttaa näiden sukkien jälkeen. Messuilta tuli mukaan Dropsin BabyAlpaca Silk -lankaa huivia varten. Värivaihtoehtoja tuossa langassa ei messuilla ollut kovinkaan paljon, mutta nämä kolme sopivat yhteen. Puikot 4 mm. Lyhennetyissä kerroksissa kolmannessa osassa piti hiukan miettiä miten sen kierretyn silmukan saa kauniisti mukaan ja sekin onnistui. Tässä triohuivi.
Kuvasta ei kauhean hyvin näe sen rakennetta, mutta ehkä onnistun ottamaan siitä paremman kuvan joskus. Tässä kuitenkin paremmin värit.

Lankalaatikon ohuin lanka aloitti nyt vuorostaan hihkumaan miksi hän isona haluaa. Saapa nähdä miten tämän uuden projektin kanssa käy.

2 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Ihanat Charlotat! Tosi nätit. Mun pitäis myös keksiä tuolle mallille sopiva lanka, että saisin tämänkin kivan mallin joskus neulottua... :)

Peikkotyttö kirjoitti...

voi miten kaunis huivi! ja aivan ihanat värit! lankakin on suloisen pehmeää! :)